Home » Vijverproduct » Aanleg en onderhoud vijver » Zwemvijver (aanleg en onderhoud)

Zwemvijver

Aquadeco is gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers.

Een zwemvijver bestaat uit 2 gedeeltes:
- Zwemgedeelte met strakke afwerking
- Plantenbed met een zuiverende werking.

Het plantenbed bestaat uit planten die op natuurlijke wijze het vijverwater enorm zuiveren. De planten staan in substraat met een gewenste afwerking. Een drainagebuis en airlifts (zuurstofstenen) zorgen voor een zuigende werking van het vijverwater door het plantenbed. Zo kunnen de planten het water optimaal zuiveren.

Wij verzorgen een complete aanleg van zwemvijvers. Van uitgraven van de vijver en aanleggen van een vlonder tot de randafwerking met oeverplanten en stenen.


Afgeronde projecten

Klik op onderstaande afbeeldingen of scroll verder naar beneden.


Onderhoud

Laat uw zwemvijver onderhouden door Aquadeco. Tijdens iedere onderhoudsbeurt controleren wij onder andere de waterwaardes en houden wij het plantengedeelte bij.

Met een speciale waterstofzuiger kunnen wij bodemslib verwijderen. Onderhoud of een volledige reiniging van uw vijver doen wij met veel plezier en enthousiasme. Ons ruime aanbod vijverproducten helpt om uw waterwaardes na het onderhoud richting de juiste waardes te krijgen.


Vrijblijvend advies

Aquadeco is uw vijverspecialist met meer dan 12 jaar ervaring. In onze winkel adviseren wij u graag vrijblijvend en bij u thuis bekijken wij graag de mogelijkheden voor aanleg van een fantastische vijver. Zowel grote als kleine vijvers leggen wij met veel passie en enthousiasme aan.

Laat hieronder een bericht achter of neem contact met ons op zodat een van onze collega's kan meedenken met uw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contact


Zwemvijver Hollandsche Rading


Zwemvijver Rijssen


Zwemvijver Nijverdal

Binnenkort een prachtige impressie van een zwemvijver uit Nijverdal!